Consiliul Județean Vaslui                                                                                                                          Clubul de Șah GAMBIT Huși

         

Proiect ,, Șahul – sport și educație pentru copiii din judetul Vaslui ”

    Am încheiat cu succes toate activitățile din cadrul proiectului ,, Șahul – sport și educație pentru copiii din  judetul Vaslui”, finanțat prin Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non-profit de interes local pentru anul 2022, domeniul ”Sport”.

    Au participat un număr de peste 200 copii si seniori atât din județul Vaslui cât și din alte județe și din R. Moldova. Au fost organizate 2 competiții pentru copii și seniori, una dintre acestea omologată FIDE (pentru punctaj international ELO în satul de vacanță Pădureni unde sportivii au avut ocazia să se relaxeze în pitoreasca locație după orele epuizante de concentrare maximă). Au fost legitimați la Federația Română de Șah în cadrul Clubului de Șah GAMBIT Huși un număr de 35 copii din mun. Huși și satele limitrofe. Aproximativ 50 sportivi împărțiți pe diferite categorii, au primit premii în bani dar și în materiale necesare pentru a continua participarea la competițiile de șah. Totodată baza materială a clubului a fost îmbunătățită prin acest proiect Clubul achiziționînd materiale de calitate ( cesuri sah electronice, table sah electronice, ceasuri sah). Toate activitățile desfășurate  se regăsec pe site-ul nostru “clubuldesahgambithusi.ro” și pe pagina de facebook “Clubul de Sah GAMBIT Husi“ iar în ce privește promovarea pe rețelele de socializare în mediul online, aceasta a fost una de impact, peste 20.000 persoane vizionând activitățile noastre.

“La final privim cu satisfacție la ce am realizat, ne bucurăm de faptul că au participat foarte mulți copii și că am realizat tot ce ne-am propus. Toate acestea nu erau posibile fără cofinanțarea primită în cadrul Programului județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non-profit de interes local pentru anul 2022, domeniul ”Sport”, program derulat în fiecare an de către Consiliul Județean Vaslui” – manager proiect Ursan Cornel Marius

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta: Coordonator proiect: Ursan Cornel Marius, tel.0767802543, email: cornelmariusursan@yahoo.com sau pagina de Facebook a clubului “https://www.facebook.com/Clubsahgambithusi“.

Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui.”