🏆🥇 CUPA INCLUZIUNII PRIN ȘAH – EDIȚIA 2022
Asociația Clubul de Șah Gambit Huși în parteneriat cu Asociația Stea din Satu Mare organizează sâmbătă, 22 ianuarie 2022, în comuna Putna, județul Suceava, competiția de șah intitulată „Cupa incluziunii prin șah – ediția 2022”. La competiție sunt invitați să participe sportivi legitimați și nelegitimați de la cluburi de șah, cu vârste între 6 și 19 ani, cu respectare condițiilor de siguranță impuse de autorități pe perioada pandemiei Covid-19 😷.
Sportivii au posibilitatea de a se înscrie la categoria OPEN A (avansati), OPEN B (incepatori) iar cei mai mici vor concura la Bătălia Pionilor 🧒. Toți sportivii vor avea asupra lor copie după documentul de identitate propriu (certificat naștere sau carte de identitate) PRECUM ȘI copie după cartea de identitate A UNUIA dintre părinți. Întrecerea se va desfășura pe parcursul a 6 runde, în sistem elveţian, cu timp de gândire 10 min. + 5 sec. increment.
Participarea la competiție este gratuită (fără taxe). Evenimentul cuprinde o pauză de masă, participanții urmând să primească pizza și băuturi răcoritoare 🍕🧃. În pauze, copii și tinerii sunt invitați să participe la mici ateliere și exerciții de dezvoltare personală.
Participanții sunt așteptați în sala de conferință a Casei Sebastian, comuna Putna, județ Suceava pentru confirmarea înscrierii, în data de 22 ianuarie 2022, începând cu ora 9.30.
Proiect derulat de Asociația Stea în parteneriat cu Asociația Clubul de Șah Gambit Huși și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.