În perioada 06 – 10.08.2021 Asociația “Clubul de Șah GAMBIT” Huși participă cu un număr de 30 copii din mediul rural la turneul ♔♚♕♛♖♜ de șah pentru 🧒 copii și 🧑 seniori “Cupa Prieteniei“ în județul Suceava. Participarea este activitate în cadrul proiectului ,, START ONG, Șah pentru copiii din satele județului Vaslui”, proiect care oferă lecții de șah copiilor din mediul rural, județul Vaslui, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.
Copiii au beneficiat de cazare, masă și transport în condiții foarte bune. Participarea a fost o reușită copiii noștri obținănd multe premii (patru locuri I, patru locuri II și trei locuri III), dovedind că avem copii foarte buni în mun. Huși și în satele din județul Vaslui, copii speciali, bine pregătiți, ambițioși și dornici să arate că se poate face performanță și în micile orașe și sate din Romănia. Totodată am vizitat obiective turistice din zonă ⛰️, ne-am împrietenit cu mulți alți copii din județul Suceava și ne-am distrat participând la activități ⚽ sportive-educaționale. Cu pasiune, ambiție, mult suflet și cu programe frumoase precum Start ONG, cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow demonstrăm că se poate și realizăm lucruri frumoase pentru a pune în valoare resursa noastră cea mai de preț “COPIII”. Implicarea face diferența!!!
Mulțumim Start ONG pentru acest program foarte util;
Mulțumim Kaufland Romania pentru lansarea acestui program și susținerea oferită;
Mulțumim Act for Tomorrow pentru implementarea programului și echipa voastră minunată care ne sprijină.
“Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară detinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.”